Elev / vårdnadshavare

Här hittar du sådant som är viktigt att veta för dig som elev eller för dig som förälder.

Skolwebben

Stockholms skolor använder sig av det digitala verktyget Skolwebben. På Skolwebben kan du - efter inloggning - ta del av frånvaro, skriftliga omdömen, planeringar och annat. Som elev loggar du in med ditt vanliga användarnamn och lösenord, som vårdnadshavare loggar du in med e-legitimation eller bank-id. Länk till Skolwebben finns högst upp på sidan. Här finns en film som visar hur vårdnadshavare loggar in i Skolwebben http://supportguider.stockholm.se/539.guide.

Föräldramöte

Föräldramöte hålls en gång per läsår, i början av hösten. Ibland kallar skolan till extra föräldramöte om vi behöver informera eller diskutera något med er föräldrar.

Utvecklingssamtal

Alla elever och föräldrar erbjuds utvecklingssamtal en gång per termin. I årskurs 9 på vårterminen sker dock samtalet endast om det finns särskilda skäl eller om elev och föräldrar uttalat önskar ett utvecklingssamtal.

• Heldag Höstterminens sista dag
  • Heldag Jullov

• Gilla oss!

På skolans Facebooksida skriver vi om vad som händer i korridorerna, klassrummen och omgivningen runt omkring.

• Pimp my grades!

Läxhjälpen Pimp my grades har en egen Facebooksida - gå in och gilla den!

Föräldravandring

Föräldravandring sker varje fredag och lördag, samling kl. 19:00 på någon av fritidsgårdarna (Tegelhögen, Lyktan, Åkermyntan, Backstage). På fritidsgården får ni information, västar och kaffe innan ni går ut.