Välj Matematik och Teknologi!

För vem?

Matematik/Teknologi är för dig som gillar matematik, teknik och avancerad problemlösning.

Vad kan du förvänta dig?

• Fördjupad undervisning i matematik och teknik
  • Grundkurs i elektronik, arkitekturritning och programmering
  • En möjlighet att utvecklas och stimuleras lite extra i en inspirerande miljö där alla vill lära sig mer
  • Mer tid till kluriga matematiska problem

Vårt mål är att eleverna utvecklar en förmåga att använda och värdera kunskaper i ett tvärvetenskapligt sammanhang samt att de förbereds för fortsatta studier inom matematik, naturvetenskap och teknik. Genom att välja Matematik/Teknologi kommer du väl förberedd till gymnasieskolans naturvetenskapliga och tekniska program.

Vad krävs av dig?

Det är viktigt att du som väljer Matematik/teknologi är engagerad i studierna och är beredd att lägga ner extra tid på skolarbetet då studietakten kommer att vara hög. Noggrannhet krävs för att kunna följa säkerhetskraven.

Hur mycket tid/vecka?

Elevens val är 100 minuter/vecka.