Elev / vårdnadshavare

Här hittar du sådant som är viktigt att veta för dig som elev eller för dig som förälder.

Skolplattformen

På Skolplattformen kan du - efter inloggning - ta del av frånvaro, skriftliga omdömen, planeringar och annat. Som elev loggar du in med ditt vanliga användarnamn och lösenord, som vårdnadshavare loggar du in med e-legitimation eller bank-id. Länkar till inloggning finns högst upp på sidan.

Supportfilmer och instruktioner

Supportfilm för elever

Supportfilm för vårdnadshavare

Föräldramöte

Föräldramöte hålls en gång per läsår, i början av hösten. Ibland kallar skolan till extra föräldramöte om vi behöver informera eller diskutera något med er föräldrar.

Utvecklingssamtal

Alla elever och föräldrar erbjuds utvecklingssamtal en gång per termin. I årskurs 9 på vårterminen sker dock samtalet endast om det finns särskilda skäl eller om elev och föräldrar uttalat önskar ett utvecklingssamtal.

• Gilla oss!

På skolans Facebooksida skriver vi om vad som händer i klassrummen, på skolgården och i omgivningen runt omkring.

Föräldravandring

Föräldravandring sker varje fredag och lördag, samling kl. 19:00 på någon av fritidsgårdarna (Tegelhögen, Lyktan, Åkermyntan, Backstage). På fritidsgården får ni information, västar och kaffe innan ni går ut.