Jobba hos oss!

Hässelbygårdsskolan är en skola med stort fokus på lärande och utveckling för såväl elever som personal. Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån teori och beprövad erfarenhet. Vi har genomtänkt fortbildning och ett systematiskt kollegialt lärande.

Som lärare hos oss omges du av kollegor som är professionella och engagerade och tillsammans med en närvarande och stödjande skolledning ställer vi höga krav på varandra.

Hos oss har alla elever har en egen iPad och som lärare har du både iPad och dator. Vi serverar god hemlagad mat och som anställd hos oss har du ett friskvårdsbidrag och stor möjlighet att ta ut en friskvårdstimma under arbetstid.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Är du intresserad av att arbeta som timvikarie hos oss? Är du student eller pensionär och vill ha ett givande extraarbete? Är du redan utbildad lärare? Funderar du på ett karriärsbyte och vill testa på att arbeta i en lärande och utvecklande miljö?

Just nu ingår vi ett projekt som testar ett digitalt bokningssystem för att boka vikarier. Projektet kallas för Mobila lärarteam och till det söker vi vikarier till förskoleklass, grundskolans årskurs 1-9 samt till fritidshemmet. Till Mobila lärarteamet söker vi i första hand dig som är utbildad eller studerar till lärare, förskollärare eller lärare i fritidshem/ fritidspedagog. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga och/ eller har annan akademisk utbildning.

I bokningssystemet, Vikariebanken®, lägger du som vikarie in de tider då du kan arbeta. När skolan har behov av vikarie bokar de in dig via bokningssystemet och du får en notis via e-mail och sms.

Låter det intressant? Gör en intresseanmälan på: https://stockholm.vikariebanken.se/grundskola/index.xml