Skolfakta

Antal: 14

• Skolmåltid

Lunch serveras varje dag kl. 10:45-12:30. Eleverna äter på den lunchtid som finns angivet i deras schema. Intyg krävs för specialkost, blankett finns på Skolplattformen under Dokument.

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Vision

Vi vill att Hässelbygårdsskolan skall vara den bästa skolan för våra elever. Här känner elever och personal trygghet, glädje och gemenskap när de gör sig redo att möta framtidens utmaningar.

• Skolmåltid

Vi lagar maten på plats!

Näringsriktig och god mat är viktigt så att vi alla orkar med hela skoldagen. Hässelbygårdsskolan har eget tillagningskök och våra måltider följer Livsmedelsverkets råd och rekommendationer om näringsinnehåll och livsmedelsval.

• Expedition

Öppettider: Måndag-fredag 8:00-16:00 (avvikande öppettider under sommaren)

Telefonnummer: 08-508 04 900

• Skolledning

Skolledningen finns i A-huset, ingång A1 1tr.

• Terminer och lov

Här hittar du datum för skolstart, avslutningar och lov.

Läsåret 20/21

Höstterminen 2020

Höstterminens första dag: 19 augusti
    Höstlov: 26 oktober–30 oktober
    Höstterminens sista dag 18 december

Vårterminen 2021

• Arbetssätt

Vårt huvuduppdrag är att rusta eleverna så att de står starka inför mötet med resten av livet - med kunskaper, självtillit och ansvarskännande. Vi har ett arbetssätt som är präglat av struktur och omtanke.

• Här hittar du oss!

Hässelbygårdsskolan ligger i Hässelby gård i västra Stockholm - med närhet till både natur och tunnelbana.

• Elev / vårdnadshavare

Skolplattformen

Skolplattformen är Stockholms stads verktyg för samarbete mellan elever, vårdnadshavare och skola.

• 7a_kartpromenad

Vi ska vara den bästa skolan för våra elever

På Hässelbygårdsskolan går ca 500 elever i åldrarna 6-16 år. Vi har även grundsärskola (åk 0-3 och 6-9) och förberedelseklasser inom vår verksamhet.

Vi har fyra fritidshem samt en fritidsklubb som ligger i skolan.

• Start

Till Hässelbygårdsskolan i nordvästra Stockholm kommer elever från alla världens hörn för att få kunskaper och erfarenheter som rustar dem för mötet med resten av livet.