Skolfakta

Antal: 14

• Skolmåltid

Lunch serveras varje dag kl. 10:45-12:30. Eleverna äter på den lunchtid som finns angivet i deras schema. Intyg krävs för specialkost, blankett finns på Skolplattformen under Dokument.

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Vision

Vi vill att Hässelbygårdsskolan skall vara den bästa skolan för våra elever. Här känner elever och personal trygghet, glädje och gemenskap när de gör sig redo att möta framtidens utmaningar.

• Expedition

Öppettider: Måndag-fredag 7:30-15:00 (avvikande öppettider under sommaren)

Telefonnummer: 08-508 04 900

• Skolledning

Skolledningen finns i A-huset, ingång A1 1tr.

• Arbetssätt

Vårt huvuduppdrag är att rusta eleverna så att de står starka inför mötet med resten av livet - med kunskaper, självtillit och ansvarskännande. Vi har ett arbetssätt som är präglat av struktur och omtanke.

• Här hittar du oss!

Hässelbygårdsskolan ligger i Hässelby gård i västra Stockholm - med närhet till både natur och tunnelbana.

• Elev / vårdnadshavare

Skolplattformen

Skolplattformen är Stockholms stads verktyg för samarbete mellan elever, vårdnadshavare och skola.

• 7a_kartpromenad

Vi ska vara den bästa skolan för våra elever

På Hässelbygårdsskolan går ca 450 elever i åldrarna 6-16 år. Vi har även grundsärskola (åk 0-3 och 6-9) och förberedelseklasser inom vår verksamhet.

Vi har fyra fritidshem samt en fritidsklubb som ligger i skolan.

• Start

Till Hässelbygårdsskolan i nordvästra Stockholm kommer elever från alla världens hörn för att få kunskaper och erfarenheter som rustar dem för mötet med resten av livet.